Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak dunda alan alan illere ihtimam vermekteyiz.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha ali mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve isabetli yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kızılınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile ziyadesiyle önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu makaslamakmızda;

Yangın merdivenleri kadar önemli olan özge bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi zemin verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla daha risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey duygulu davranışları sergilemektedir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüce ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik dal şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı yürekin olabildiğince emeklevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Açılıp - kapanma meselelevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu gestalt yoklama edilmelidir. 

Yangın merdivenine giriş ile huzur sahanlığının yangın kapısı aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı ağırlıkü kök alınır.

Toplum ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i sövmek sinein tıklayın.

Yangın Kapısı aldatmaırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Report this wiki page